KOOSTÖÖ AUDRU KOOLIGA

Kõikide Pärnumaa koolide juhid kuuluvad MTÜ Pärnumaa Koolijuhid koosseisu ning teevad head ja aktiivset koostööd. Juba teist aastat on koolijuhid tõmmanud loosi, millise kooliga tehakse üks põnev koostööprojekt. Eelmisel aastal oli Häädemeeste Keskkooli koostööpartneriks Vändra Gümnaasium ning sel aastal on Audru Kool. Audru Kooli juhi Peep Eenraidiga mõtlesime, et meie õpilastel võiksid olla toredad koosõppimise päevad. Jaanuaris käisid meie 7. kl õpilased Audrus ning nüüd oli Audru õpilaste kord meile külla tulla. Reedel 26. mail toimuski ühine õppepäev Kabli RMKs koos Audru kooli 7. klasside õpilastega. Toredad looduseteemalised tunnid viisid läbi Kabli külastuskeskuse teabejuht Küllike Sisask ning õpetajad Ülle Valgi ja Rene Kurm. Lõunasöögi lõkkel valmistas õpetaja Triin Türk.