TÖÖTOAD PROJEKTIKAASLASTEGA

Maikuu kolmandal nädalal toimusid taas meie ja Saksa Schotteni kooli projektikaaslaste kohtumised, seekord erinevate töötubade näol.

Kummagi kooli poolt olid õpetajad välja pakkunud huvitavaid ja eripalgelisi ettevõtmisi.

Üks töötubadest toimus keskkonnas roomstyle.com, kus meie kunstiõpetaja Marika Ristmäe õpetas  ruumide virtuaalset kujundamist ja sisustamist. Eelnevalt olid õpilased esitanud erinevaid näiteid tööintervjuudest ning nüüd oli võimalik välja mõelda, millised võiksid välja näha tulevase töökoha ruumid.

Meie IT õpetaja Astrid Rosenberg jagas kogemusi, kuidas canva.com keskkonnas kujundada posterit, mis tutvustab kohalikke ettevõtteid. Valmisid ka mõned voldikud, mis reklaamivad noortele võimalusi suvel teenistust leida.

Giidide saatel tehti virtuaalne ringkäik nii Häädemeestel kui Schottenis ning võrreldi kahe paikkonna eripärasid. Meie kodukohta tutvustas muuseumijuhataja Kaire Käära, saksa poolt õpetaja Klaus Tamme.

Lõbusaks ja lõõgastavaks töötoaks kujunes saksa õpetaja Jennifer Sroka läbiviidud tantsu töötuba “Let’s Dance Corona Away”.

Õpilased valisid kohtumisel parima tööintervjuu lavastajad. Nendeks osutusid Siim Õitspuu meie koolist ning Katharina Alt Schottenist.

Tagasiside osalejailt keskkonnas Mentimeter.com tõestas, et ka töötoad distantsilt võivad täiesti edukalt toimida.

Käimas on veel projektilogode konkurss. Võitja logo prinditakse esemetele, mis jäävad kahe kooli koostööd meenutama.