Jagame Marju Aasma mõtteid

Ma olen alati seda uskunud, et vat SÕNAL on jõud!!! Ja eriti veel vanasõnal! On ikka siiras rõõm täheldada, et seda vanasõna …Kes päält Katri verd ei loovuta, jääb enne Jaani nohusse… pelgasid täna paljud head inimesed!!! 33 doonorit käis verd andmas!!! Sellist ilusat numbrit ei mäleta ammu! No kahjuks jah, neist 2 peavad enda tervist veel kosutama, aga kindlasti kevadel kohtume ja nohusse ei jää Jaanipäevaks nemadki!! ☺️ Väga suur rõõm ja tänu olgu teiega, armsad doonorid!🥰
Eriline tänu veel keskkooli noortele!! Tublid, Grete, Keilit, Mariann ja Kaur-Kevin! Teie süda ja meel on õige kohapeal! Head teha tahtjaid oli veel koolinoorte hulgas, aga kord on meil kole range ja kes oli teinud- pannud vahetult enne augud-needid kas ninna või kõrva või kulmu või keelde või …kohti ju jagub! Pole hullu, 4 kuu pärast lubasid nemad ka platsis olla. Aga minu eriline imetlus ja tänu kuulub keskkooli poistele!🙃 Milline hoolivus, milline tugev õlg-õla tunne! Nad saatsid neiud kenasti seltsimaja uksest sisse ja….lubasid oodata ja tagasi koolitundi viia! 😉 Ainult üks noormees, Kaur-Kevin oli veel hoolivam ja julgem, tema ei usaldanud tüdrukuid üksi ka mitte verd andma, vaid loovutas ise ka ja hoidis piigadel silma peal!!! Tüdrukud ütlesid, et Kauriga võib ikka ja alati luurele minna, kindel julgus ja tugi! Aga pole hullu, kevadel lubasid nood autos ootavad turvajad ise ka tulla! Ja ega see esimene kord ikka nii lihtne ju ole ka. 🙂 Nii vahvat, lõbusat ja suurt õpilaskonda ei ole tükil ajal käinud! Aitäh teile! 🙂
Aitäh kõigile doonoritele! Ilusat jõuluootust, tugevat tervist kõigile ja….küll see uus vanasõna ka ükskord tuleb! 🤣😉
Fotol Kaur-Kevin Kivimurru
Foto autor Marju Aasma