Lõpupeod ja Arvo Pärdi Keskuse külastus

2018/2019 õppeaasta on selleks korraks õnnelikult läbi. Suur tänu kõikidele õpilastele, õpetajatele ja lapsevanematele! Oli rõõme ja muresid, põnevaid üritusi ja palju huvitavat õppimist!
Gümnaasiumi lõpetajad on õnnitletud ja teele saadetud. Samuti põhikooli lõpetajad. Suur hulk põhikooli lõpetajaid jätkab meie suureks rõõmuks Häädemeestel. Neid ootame kantseleisse avaldust kirjutama juunikuu jooksul või siis eelneval kokkuleppel direktoriga (tel 5269 104) muul ajal. On ka neid, kes on teinud teistsuguse valiku. Edu ja õnne järgnevates õpingutes!

9. klassipilt


12. klassipilt. Fotode autor: Sigrid Absalon

Õpetajad jt töötajad lõpetasid kooliaasta reisiga Arvo Pärdi Keskusesse. Tutvuti helilooja elu ja keskusega, kuulati ilusat muusikat ning nauditi head seltskonda ja imelist loodust. Toredate kohtumisteni uuel õppeaastal! Järgmise kooliaasta avaaktus on 2. septembril.
NB! Kooli kantseleis ootame ka neid lapsevanemaid avaldust kirjutama, kelle laps tuleb sügisel 1. klassi.

Fotode autor: Astrid Rosenberg


Foto autor: õp. Marika Ristmäe