Eesti Iseseisvuspäeva tähistamine meie koolis

Tähistasime reedel saabuvat Eesti iseseisvuspäeva seekord pisut teisiti kui tavaliselt. Külla olid kutsutud Häädemeeste muuseumi juhataja Tiiu Pukk ning meie kooli vilistlased Maksu-ja Tolliameti jurist Karel Miisna, sisearhitekt Eero Jürgenson, loodusfotograaf Märt Kose, jumestaja-grimeerija Diane Jõgis ja Rahandusministeeriumi IT spetsialist Sirka Tali. Kõik jagasid õpilastega oma töökogemusi ja rääkisid, kuidas nad on oma ametini jõudnud. Kohtumised olid väga põnevad ja inspireerivad.
Traditsiooniliselt oli kõigile kaetud maitsev suupistelaud, kõlasid kaunid puhkpillipalad meie muusikakoolis õppivate noormeeste Joonatan Pajuvälja, Erik Raimond Ristmäe, Kristjan Georg Ristmäe ja nende õpetaja Taavi Reimetsa esituses.
Oma teadmisi pandi proovile ülekoolilises VARIA viktoriinis EV 101 ning päeva lõpetas pidulik aktus, kus esinesid solistid Hanna Allikas, Otto Enno Kurm ja Timmu Kiiver ning 1. klassi tütarlaste ansambel. Üllatusesinejaks oli meie vabatahtlik Gruusiast Lasha, kes mängis omavalmistatud pillil rahvusliku viisi. Sõna võtsid kooli direktor Aule Kink ja vilistlane Karel Miisna. Ülevaate saja aasta tagustest sündmustest tegid 11. ja 9. klassi õpilased.
Kuulutati välja ka selleaastase fotokonkursi võitjad: 1.- 6.kl grupis 1. koht Siim-Patrik Westholm,
2. koht Mia Parik, 3. koht Hedit Jakobson. Eripreemiad: Mia Parik ja Kaspar Paas.
Vanusegrupp 7.-12.kl. 1. ja 3. koht Triina Linkmann 2. koht Marianne Hanson 4. koht Lisete Eylandt.
Õpetajate/ vilistlaste grupis 1. koht Marie Laanisto, 2.koht Maris Rüütli ja 3.koht Markus Laanisto.