Reedel, 26. jaanuaril korraldas õpilasesindus Öökooli

Reedel, 26. jaanuaril korraldas meie kooli õpilasesindus Öökooli, kuhu olid oodatud 5.-12. klassi õpilased. Kohale tuli palju multifilmitegelaste kostüümides huvilisi. Õhtu oli täis rõõmsaid ja põnevaid tegevusi (kokkamine, aarete jaht, Kahhoot Eesti teemal, tantsuminutid, erinevad seltskonnamängud, parimate kostüümide autasustamine ning öökino). Kokakunsti õpetas meile prantslane Stephane, kes oma igapäevast leiba teenib praegu Pärnu Vabakooli inglise keele õpetajana. Lisaks köögitarkustele näitas ta muusikahuvilistele, kuidas miksida kokku erinevaid lugusid. See on üks tema paljudest hobidest. Lisaks õppisime tantse koos vabatahtlike Peteri ja Albertoga. Ungarlase Peteri juhendamisel sai meile selgeks tema rahvustants ” Ördögtánc” . Hispaanlane Alberto haaras aga kõiki „Macarena“ tantsuga. See ei jätnud kedagi ükskõikseks!
Ööbima sai soovi korral jääda koolimajja. Hommikul tervitas uniseid varane kooliraadio ja soe mannapuder maasikamoosi ja teega.
Tuhat tänu õpilasesinduse liikmetele, kes selle toreda ettevõtmise korraldasid ja väga hästi läbi viisid! Häid emotsioone ja uusi oskusi said siit kõik, kes kohal viibisid! Eraldi täname veel Karli, kes pidas korraga DJ ja fotograafi ametit! Suure pai teeme ka õp. Liiele, kes meile appi tuli kokkamistundi organiseerima!

Öökooli fotod asuvad aadressil: https://www.facebook.com/HaademeesteKK/