Pärnu huvitegevuste mess HUVIKAS 2019

Pärnu huvitegevuste mess HUVIKAS 2019

  1. september kell 12-17 Pärnu Kaubamajakas

 

Õige huvitegevuse leidmine mõjutab lapse arengut ja tulevikku. Pärnu huvitegevuste mess HUVIKAS aitab Pärnumaa noortel ja lastel üles leida just neile sobivad ägedad, kasulikud ja huvitavad vabaajategevused. Siin näeb laps oma silmaga, millega on võimalik Pärnumaal tegeleda ning saab omal nahal järgi proovida, mis meeldib, sobib ja kaasa haarab!

 

Koondame huvitegevuste pakkujad üheks päevaks Pärnu käidavamasse paika, Kaubamajakasse, et anda ülevaade kõikidest tegevusvõimalustest Pärnumaal. Messi sihtgrupiks on noored ja lapsed ning nende vanemad.

 

Messil saab ülevaate Pärnumaa huvikoolidest-ringidest, sportimisvõimalustest, käsitöö- muusika-, kunsti-, loodushariduse, tehnika- ja kõikvõimalikest muudest ringidest, töötubadest ning põnevatest vabaajategevustest. Kohal on ka noorteorganisatsioonid.

 

Kaubamajakas tutvustatakse seda, millega tegeleda saab, antakse võimalus omal nahal kogeda, mis paremini sobib, ning siin saab ka ringidesse registreeruda.

 

Messi vältel on laval programm, kus huvikoolid-ringid näitavad, mida neil õppida võib ning mida nende noored teha oskavad.

 

Sel aastal aitab Huvikas tutvustada ka Spordimessi, mis toimub 13. septembril. Kui Huvikal tutvustavad spordiklubid ja –koolid oma trenne ja saavad koguda suures hulgas huvilisi, siis Spordimess on mõeldud üldhariduskoolide 6.-7. klasside õpilastele selleks, et nad saaksid eri trenne ise järgi proovida.

 

Messi eesmärk on, et lapsed-noored ja lapsevanemad saaksid koondinfo Pärnu huvitegevustest ning saaksid langetada sobivaimad otsused laste vaba aja sisustamiseks kasulikult ja arendavalt vastavalt lapse huvidele ja võimetele.

 

Huvitegevuste mess pakub põnevust ka vanematele huvilistele, sest paljusid tegevusi saavad harrastada-õppida ka täiskasvanud.

 

 

Messi ja eksponendi infoinfo: http://www.turundustugi.ee/mess

FB: https://www.facebook.com/Suvetegevustemess